Újra Sacha Modolo villant Mallorcan

A Lampre-Merida kerekese Sacha Modolo a második versenyét is megnyerte Mallorcan.

A Challange Mallorca második versenyén a Trofeo Ses Salines viadal alkalmával mintegy 183 kilométer várt a kerekesekre, lényegében a tegnapihoz hasonló előjelekkel, tehát mezőnyhajrá elé nézve.

A rajtot követően egy hétfős elmenés bontakozott ki, amelybe név szerint Jan Barta (NetApp – Endura), Bjorn Thurau (Europcar), Illart Zuazubiskar (Euskadi), Pablo Torres (Burgos-BH), Emanuel Piakowsky (Active Jet), Coen Vermeltfoort (Cycling Team De Rijke) és Antonio Molina (Caja Rural – RGA) keveredett bele.

A mezőny élén tempózó Lampre-Merida végig pórázon tartotta a szökevényeket, így a hetes hiába dolgozott együtt remekül, sorsuk, már az etap elején meg volt pecsételve.

A szökevények utolsó állva maradt harcosként Bjorn Thurau (Europcar) lószolt, ám a mezőny természetesen Őt is bekebelezte, így következhetett a mezőnyhajrá.

A Lampre tökéletes felvezetést követően magabiztosan segítette hozzá Sacha Modolot (Lampre-Merida) immáron második mallorcai győzelméhez. A második Ben Swift (Sky), míg a harmadik Gianni Meersman (Omega Pharma-Quick Step) lett.

Top 5

1. Sacha Modolo (Lampre-Merida)

2. Ben Swift (Sky)

3. Gianni Meersman (Omega Pharma-Quick Step)

4. Matteo Trentin (Omega Pharma-Quick Step)

5. Vicente Reynes (IAM Cycling)

Holnap az egyik legérdekesebb versennyel folytatódik a Mallorca Challange. A Trofeo Serra de Tramuntana útvonala már nem valószínű, hogy a sprintereknek kedvez.     

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus
tuttobici
bikeexpress
samcycling
triumviragos
ekszermeglepetes