Lóki Bence nyerte a XX. Misik László Emlékversenyt

Október 24-én immáron huszadik alkalommal rendezték meg Szegeden a Misik László Emlékversenyt.

Évek óta hagyományosan ez az év utolsó országúti kerékpárversenye hazánkban. A ragyogó napsütésben minden egyes korcsoportban népes mezőny állt rajthoz, ráadásul még Szerbiából is érkezett két csapat.

A 12 körös versenyt úgy rendezték meg, hogy minden körben részhajrá is volt, ezzel gyorsabbá és izgalmasabbá téve a viadalt. Természetesen ezt is és a végbefutót is külön díjazták. A rajt után rögtön elindultak az akciók. A harmadik kőrben Garamszegi László (Tuttobici-HungaFondo), Molnár István (Mugen Race), Filutás Viktor (Utensilnord) és Lóki Bence (Utensilnord) kvartettje tudott ellépni a mezőnytől. Ők négyen fél perc előnyt harcoltak ki. A hatodik hajrá után Garamszegi tovább ment, amire csak Lóki Bence tudott reagálni. Mivel az Utensilnord versenyzői végig kontrolálták a versenyt, így ők ketten egy perc előnyre tettek szert, amit a célig meg is őriztek. A célvonalon Lóki Bence haladt át elsőként Garamszegi László és Filutás Viktor előtt.

A verseny üde színfoltja volt Dér Zsolt (Start-Massi) és Pelikán János (Utensilnord) külön párharca. A csapatversenyt az Utensilnord sora nyerte 58 ponttal.

Fotók, eredménylista: http://road.szksc.hu/

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus
tuttobici
bikeexpress
samcycling
triumviragos
ekszermeglepetes