Olasz versenyzővel erősít kontinentális csapatunk

A Magyar Körversenyre készülvén új kerékpárost szerződtetett az Utensilnord csapata az olasz Matteo Ferretti személyében.

A kilencvenedik születésnapján, idén újra megrendezésre kerülő Tour de Hongrie-n szerepelni, minden hazai csapat számára presztízskérdés. Természetesen így van ezzel egyetlen kontinentális bejegyzésű sorunk az Utensilnord is, amely betegségektől, sérülésektől és egyéb problémáktól hemzsegő idénye ellenére is reméli, hogy sikerül kiemelt szerepet betöltenie az olimpiai kvalifikációs pontokért zajló megmérettetésen.

Ennek kapcsán a Magyar Körversenyre készülvén új kerékpárost szerződtettek az olasz Matteo Ferretti személyében. Az 1991-ben Padovában született kerekes eredményes ifjúsági éveit követően a Cicli Masciarelli, a Fagliani Marco Pantani, a Vega Prefabricati Montappone majd pedig az Aran Cucine, dilettanti azaz utánpótlássoraiban versenyzett.

A 24 esztendős kerékpáros legfőbb erénye a hegymenet, ráadásul viszonylag jól bírja a nagy hőséget is. Legfőbb feladata, csapattársai segítése lesz. Matteo remek formában várja a verseny kezdetét, hisz néhány hete a GP Citta di Montegranaro kőkemény hegyekkel teletűzdelt egynaposán az előkelő hetedik helyen végzett, míg a múlt hét folyamán a Trofeo Tosco Umbro viadalán a hegyi trikót nyerte.  

Az Utensilnord csapata vélhetően a Matteo Ferretti, Filutás Viktor, Holló Botond, Lóki Bence, Móricz Dániel és Rózsa Balázs alkotta hatossal vág neki az augusztus 4. és 9. között megrendezendő Magyar Körversenynek.       

*sajtóközlemény

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus
tuttobici
bikeexpress
samcycling
triumviragos
ekszermeglepetes