A legfrissebb átigazolási pletykák

Augusztus 1-jén nyit az átigazolási piac, aminek kapcsán már most rengeteg pletyka látott napvilágot.

A Sky mindenkit megvenne

Hiába uralták a napokban befejeződő Francia Körversenyt, a brit szupercsapat háza táján továbbra sem nyugszanak a kedélyek. A legfrissebb hírek szerint érkezhet a regnáló világbajnok Michal Kwiatkowski valamint Michal Golas az Etixx-Quick Steptől illetőleg Mikel Landa az Astana csapatától. A távozók között Richie Porte neve merült fel, aki előreláthatóan a BMC-nél folytatja.

Oleg Tinkov, Alexis Vuillermozra feni a fogát

Az extravagáns orosz milliárdos nem titkolja, hogy további erősítéseket tervez a Tour de France jövő évi megnyerése érdekében. Meglátásai szerint a Mur de Bretagne emelkedőjét nyerő Alexis Vuillermozra van szükségük, aki képes lehet arra, hogy egy-egy rövidebb, de annál meredekebb emelkedőn felvegye a versenyt a legjobbakkal.

Mindenki Maximiliano Richezét akarja

A Lampre-Merida argentin felvezető emberét több csapat is kinézte magának. A két legfőbb kérőnek az AG2R La Mondiale illetőleg az Etixx-Quick Step tűnik. Utóbbi csapatnál még Mark Cavendish maradása sem, biztos, viszont a kolumbiai Fernando Gaviria érkezik.

Az AG2R La Mondiale az Europcar vesztét várja?

A francia csapathoz tartozó másik pletyka Bryan Coquard megszerzésének terve. Vincent Lavieu szeretné mindenáron a csapatában tudni a sprinter, akkor is, ha az Europcar megmenekül, akkor meg pláne, ha esetleg megszűnnek.

A Lotto-Soudal a lengyel piacon nézelődik

A belga Lotto csapata Pawel Bernast nézte ki magának a lengyel kontinentális Active Jet fiatal kerékpárosát. Bernas két 2.2-es viadalt is megnyert idén, ráadásul hazája bajnokságán is remekül szerepelve a dobogó legalsó fokára állhatott fel.

További rövidhírek:

Szinte bizonyos, hogy a holland Tom-Jelte Slagter elhagyja a Cannondale-Garmin csapatát, ám a folytatásról egyelőre nincsenek pletykák. A LottoNL-Jumbo csapata leszerződtette a holland U23-as időfutam bajnokot Steven Lammertinket, aki a 2017-es idény végéig írt alá a csapattal. Immáron az is biztosnak vehető, hogy a fiatal norvég Christian Odd Eiking a FDJ-nél folytatja.    

Kép forrása: Photo Pin - a szabadon felhasználható és szerkeszthető képek gyűjteménye

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus
tuttobici
bikeexpress
samcycling
triumviragos
ekszermeglepetes